lördag 10 december 2016

Mkt nu

Åh vad tiden går fort och vad mycket som händer hela tiden. Just nu är det bara måndag sen söndag. Idag var Nova på ridtävling på järnvägen även om inte det blev så som Nova tyckte det skulle bli så är jag ändå så grymt stolt över min tjej. Att rida den maffiga hästen och den lilla ryttaren på ryggen var häftigt att se tycker Nova ska vara så nöjd över sin insats duktiga lilla Nova.

Igår var vi på Julbord jag och kollegan Solveig lämnade klockan 20 haha så trötta efter jobbnätter.
Karin hade sminkat mig och fixat håret brukar göra d en gång per år och det är till julbord jag får en egoboost för på jobbet sminkar jag mig aldrig eller klär mig i nå fina kläder nu var det allt och d kändes så kul. så Tack till Karin.

Annars så jobbar jag mkt med mig själv på många plan det är en resa som vi håller på med som är jobbig men ändå bra. Så det tar mkt av min energi och tid just nu men tror d kommer vara värt d i slut ändan.

Ska försöka blogga lite nu varje dag kan va mkt som vill ut i hjärtat. Tex bröt jag ihop natten mot onsdag av saknaden av min fina vän Åsa en tjej jag träffade genom min cancer som fanns där när man behövde vi sa alltid att vi skulle sitta på en vacker plats och skåla in våra ny liv cancern tog Åsas liv och jag överlevde den. Jag saknar henne så <3 Snart 3 år sen men saknaden blir inte mindre för det....

Nu ska jag avrunda och sängen väntar God natt Världen

Fredag

Livet Fredag idag och vintern har åter sitt tag om svanå. Jag hatar vintern så mycket att jag tog semester i 4 veckor så nu har jag 2 vecko...