torsdag 16 maj 2013

Länge sen sist

Hejsan
Var ju ganska länge sen jag skrev men har inte haft tid. Det är sjukt mycket med allt. Håller på med den sista uppgiften sen är jag klar undersköterska ska skriva prov den 27 maj.
Har vart på återbesök och det såg bra ut så firar lite extra hela tiden ;).
Barnen växer så det knakar. Thea går med gips efter att ha ramlat på väg till bussen lilla pluttan.
Annars har inte så mkt hänt tänkte nog ta tag i bloggningen så fort skolan är klar det är lite stressande . Igår Pep det i kanin buren våran kanin hade fått 4 fina små ungar. Jag har även hunnit bli moster till en fin liten killen Alvin. Så jädrans mysigt .

Snart om en månad får barnen sommar lov så mysigt vi har en del planer. Och jag ska åka med en jobbar kompis familj till Ullared det blir kul eftersom jag aldri vart där :-).

Idag ska jag jobba kväll 13-21. Skönt att man har ett jobb det är inte alla som har det inte. Ute blommar våren det är grönt på alla buskar och träd så otroligt mysigt man får en massa energi. Ska gå en runda med vovven och sen åka till jobbet ha en fin dag alla fina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Fredag

Livet Fredag idag och vintern har åter sitt tag om svanå. Jag hatar vintern så mycket att jag tog semester i 4 veckor så nu har jag 2 vecko...