torsdag 8 november 2012

Strul

Alltså något är konstigt när jag ska blogga från ipaden efter typ 30 försök så går det. Igår var en bra dag till att börja med tänkte mkt på det som kuratorn sagt skönt att gå dit. Var sen på utvecklings samtal och Nova är verkligen super duktig i skolan lilla hjärtat. Sen åkte jag med skol bussen hem det gick bra men tjejernatyckted va pinsamt så klart.

Efter en timma hemma så ringde dom från sjukhuset dom hade en tid att erbjuda mig ja det kändes väl så där när hon ringde men i efterhand kändes det bättre. Skönt att få det gjort. Sen började vi laga mat och jag bad Eddie (sonen) att kasta soporna sen drar han så klart till sop tunnorna med skateboarden två kassar en Eddie och en skateboard Nova var med också sen ramlar Eddie och enligt Nova hade han ju hög fart.. Trodde dock inte d vadå farligt men han gick ner till morfar sin och bad ha han att kolla så sa morfar att d va bäst att åka in vi ringde 1177 och åkte in klockan var 18;30 typ tänkte detta lir en helsikes kväll och kanske natt på akuten men faktum är att det gick bra faktiskt .
Han gick snabbt komma in och träffa doktor Eddie hade ont och ville hem .. Läkaren trodde på att han fått en spricka i handleden. Röntgen och sen vänta . Dom ville ha flera bilder och sp kom eddies pappa Eddie var vid detta lag riktigt trött på att vara på akuten .. Så han sa sen mamma jag vet att du skrivit ut dej från sjukan förut nu drar vi nej d vara bara övertala honom. Sen kom läkaren och berättade att Eddie har en spricka i handleden så nu ska det vilas och så gips i 3 veckor klockan 22 var vi hemma igen så allt gick väldans fort..

Idag börjar jag 16 och slutar 21 och imorgon röntgen :( men det blir bra tror jag...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Fredag

Livet Fredag idag och vintern har åter sitt tag om svanå. Jag hatar vintern så mycket att jag tog semester i 4 veckor så nu har jag 2 vecko...